Lyft ur laxen, sänk värmen ochläggsardeller, vitlök och chili i stekpannan. Vänd ihop pastanmed persilja, citronskal (endast det gula) och oljan medsardeller, vitlök och chili
500 g spaghetti 12 sardellfiléer 500 g körsbärstomater (eller körsbärstomater) 0,5 dl olivolja 50 g smör 3 klyfta vitlök 2 små torkade chilifrukt, hela 0,5 dl olivolja 50 g smör 125 g svarta oliver utan kärnor 1-2 msk kapris 2 msk persilja, finhackad ev salt
Fördela den färdiga pastablandningen på fyra tallrikar, toppa varje tallrik med ett pocheratägg. Pasta Casarecce med smörfrästa kantareller och champinjoner, baconcrisp och babyspenat
Lyft ur laxen, sänk värmen ochläggsardeller, vitlök och chili i stekpannan. Vänd ihop pastanmed persilja, citronskal (endast det gula) och oljan medsardeller, vitlök och chili
Under tiden som du kokar pasta fräser du hackad vitlök i olivolja och tillsätter hackade sardeller, fräser en stund och pressar i en halv citron som du sedan lägger i (använd helst ekologisk eller tvätta den noga innan)
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.