Vassego här kommerävenreceptet på Pasta alla Norma – Italienskt, vegetariskt, läckert. Koka pastan i rikligt med saltat vatten tills den är al dente (enligt anvisningar på förpackningen)
Blanda nerpastan i soppan och koka enligtförpackningens anvisning. Lång sovmorgon tänker ni då. Det är så att jag är extremt plattfotad och underenlängre tid haft problemmed att ta långa promenader utan att få väldigt ont i trampdynorna, (vetinte om detheter så på oss människor, men jag väljer att kalla det så, jag tror att detheterfettkuddar på läkarspråk mendettycker jag låterlite knäppt)
Idag testade vi på att göra en ny rätt för oss, Pastaefagioli som betyderpastamed bönor på svenska och vi hadeinte kunnat vara nöjdaremedden här lunchen
På bildenser ni enenkelpastamed räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggendensenastetiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationenmedpasta, fetaost, soltorkadetomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat medgräddeellercrême fraichè
Häll av vattnet från den färdigkokta pastan och blanda medknaperstekt bacon och lök. Koka spaghettinenligtförpackningens anvisningar, menmed olivolja i vattnet
När pastan är al dente (har tuggmotstånd men är kokt) så är den klar. Här kommerett gott recept om man vill köra litevegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.