Blanda såsen med pastan i en serveringsskål, dekorera med basilikablad och pinjenötter. Kokapastanal dente, enligt förpackningen, skölj och låt den rinnaav
Pastaputtanesca är en klassiskpastasås från södraItalien med läckra och smakrika ingredienser. Koka under tiden pastan enligt anvisningarna på förpackningen
Nu för tiden händer det inte riktigt likaoftaatt det landar en tallrikklassiskpasta med tomatsås på bordet, men idagvarieradejag den klassiskalunchsalladen med något pastanapolitano-liknande
Kokapastan och häll avvattnet, blandapasta och sås, vänd sedan i kycklingen. Skär tomaterna i bitar, blandaolivolja och vinäger, hacka en näve basilika och vänd om lätt
Jaglovade ju dig receptet på den underbartgodaoxfilepastan som vi kallar för PastalaGondola, namnetLaGondola kommer från en restaurang på avenyn i Göteborg som har just dennagodapasta
Servera med nykokt pasta & riven parmesanost. Skala och hacka löken, skivachampinjonera. Hittade ett recept på nätet hos Nazimasskafferi & tyckte att det lät väldigt gott
Som det säkert blir för mångaandrasådna här gånger så blev det en pastarätt. Jag tycker om attplaneramat och de flestadagarnaharjagalltså under dagen hunnit handla och förbereda kvällens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.