Ofta när det är lite extra stressigt hos oss blir det gärna pasta till middag. Förutom att jag förstås blev jätteglad fick jag också en massa härlig energi eftersom jag var inne på min tredje vecka med sjuka barn
Blandapastanmed såsen och tillsätt citronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Låt den färdiga pastan rinna av i ett durkslag men spara lite av kokvattnet
Blandapastamed såsen. Koka upp och koka några minuter (här är det lagom att koka pastan). Jag letade snabbt fram ett recept på Arlas hemsida med Creme Fraiche smaksatt med parmesan och vitlök
Mixa såsen och smaka av med salt, peppar och chili flakes. Chili flakes. Färsk chorizo. En superenkel pastamed smak av söta tomater och kryddig chorizo
Jag har tidigare skrivit om durrakorn från da Carla, men aldrig tidigare prövat den färskapastan. Det är den färska glutenfria spagettin från da Carla ett strålande exempel på
Blanda såsen medpastan i en serveringsskål, dekorera medbasilikablad och pinjenötter. Koka pastan al dente, enligt förpackningen, skölj och låt den rinna av
Blandapastamed såsen. Koka upp och koka några minuter (här är det lagom att koka pastan). Jag letade snabbt fram ett recept på Arlas hemsida med Creme Fraiche smaksatt med parmesan och vitlök
Servera med olivolja och krasse. 1500 g färskablandade tomater. 12 askar smörgåskrasse. 1400 g spagetti eller linguine 500 g färskablandade tomater 6 klyftor vitlök 3 msk smör 2 askar smörgåskrasse 3 msk olivolja salt och pepparKoka pastan riktigt al dente i välsaltat vatten, spara en kopp pastavatten. När vitlöken är mjuk, lägg i spagettin och en koppa pastavatten i stekpannan och låt den koka med vitlöken i 1 minut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.