I dag stod jag på passet Latin moves i Långavekaskolans gympasal i Glommen och fantiserade om parmesanost, samtidigt som jag tog ett salsasteg åt vänster
In another shallow dishcombine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. To make the chicken. Dip the chickenin the butter and then coat in the bread crumb mixture and place inskillet
Servings. Cook Time. Guacamole med dill. Servings. Cook Time. Marinadtillgrillad lax med vitlök. Marinadtill fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Cook Time. Grillade blåmusslor med vitlök och chili. Cook Time. Blåbär och rosmarinsmör. Servings. Portabello och halloumiburgare med café de parismajonnäs, rökt
Rivparmesanosten. olivolja. Smaka av med salt och peppar och hälften av den rivnaparmesanosten. Citron. Slå såsen över fisken och strö över resten av den rivnaparmesanosten
Det finns mängder med olika recept på vegansk "parmesanost" men det här är hur jag gör den. Om man använder näringsjästtillsammans med solroskärnor och lite salt får man fram en nötig och pikant smak som liknar ost väldigt mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.