4 port
Fördelen med hel kyckling är att du får stycka delarna själv och använda alla delar istället för enbart filé och kilopris därefter. Dessutom smakar hel kyckling betydligt mer och är mycket godare.
Här kommer en variant av köttfärsås som är riktigtmustig och god, pga av lammfärsen har den en helt annan karaktär än den traditionella köttfärssåsen och rödvinet ger otroligt god smak
Servera med nykokt pasta och massa rivenparmesan. Tonfiskpastaitomatsås. Konserverad tonfiski olja är något som jag har underskattat ganska länge men som det faktiskt går att göra riktigt goda middagar av
Börja med den mustiga och citronfriskatomatsåsen så att den får puttra en stund. Extra stora köttbullar som badar itomatsås och gräddas i ugnen med parmesan och mozzarella
Lite salt och peppar och du har en otroligtmild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinkai ett paket som bakas i ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.