400 g pasta, penne rigate ca 10 körsbärstomater ca 3 dl mozzarellaost, riven. Krämig köttfärsröra1 gul lök 1 klyfta vitlök 500 g nötfärs 1 msk tomatpuré 400 g krossade tomater (eller passerade) 2 dl crème fraîche, gärna smaksatt 1 tsk sambal oelek salt peppar smör, att steka i ev körsbärstomater, och timjan till garinering
Magra nötfärsfrikadeller i mustigtomatsåsmed ris. Min vän och den fantastiskt duktiga näringsfysiologen, författaren, föreläsaren och en av Isodieten-grundarna Kristina Andersson (hon är också en av utbildarna på Paüluns Näringscenter) lade nu inför det nya året upp ett inlägg på tidningen ToppHälsas blogg och det var så bra så jag tänkte dela med mig det
Blanda noga medtomatsåsen. Min kära make har haft fullt upp med att bygga om avgassystemet på Cadillacen så jag, Joline och Max har roat oss kungligt med shopping och restaurangbesök och bara rått om varann
Häll över tomatsåsen, och täck därefter formen med ugnsfolie, och ställ in i mitten av ugnen. En fredag härom veckan var huvudet tomt, kroppen trött och längtan stod till italiensk comfort food, av den hemsnickrade sort som förmodligen inte godkänns av någon bördig från landet i fråga men som aldrig misslyckas med att tillfredsställa såväl min kropp som min själ
Servera köttfärslimpan medtomatsåsen och auberginer. En klassiker med nya tillbehör. Tomatsåsen är riktigt mustig och lättlagad, så efter att ha gjort och smakat på denna variant tror jag att jag kan lova att du aldrig mer kommer köpa en färdiggjord tomatsås
Jag gjorde ingen chimichurri, men hade het sås med harissa i tomatsåsen och istället för mathavre och puylinser kokade jag matvete och hade gröna linser i tomatsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.