Parmesanöverbakad kyckling med kronärtskocka
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 4 st kycklingfilé(er) , á ca 150 g 1 odefinierad persillade , eller något gott örtsalt 1 odefinierad salt 1 odefinierad smör 1 odefinierad olivolja 1 dl parmesanost , färskriven 1 odefinierad timjan , färsk 1 dl kronärtskockor , marinerade i olja 2 dl grädde 1 dl vitt vin 1 msk buljong , (lantbuljong eller 1 msk kycklingfond) 1 st palsternacka(or) , ev 1 odefinierad svartpeppar Kamutveteotto 2 msk mascarponeost 1 odefinierad olivolja 1 odefinierad svartpeppar 1 dl vitt vin 2 dl kamutvete 8 st grön sparris Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.