Parmesanöverbakad kyckling med kronärtskocka
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 salt och peppar
  • 1 smör
  • 1 olivolja
  • 1 st palsternacka(or) , ev
  • 1 timjan , färsk
  • 1 persillade , eller något gott örtsalt
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vitt vin
  • 4 st kycklingfilé(er) , á ca 150 g
  • 1 dl parmesanost, riven , färsk
  • 1 dl marinerade kronärtskockor i olja
  • 1 msk lantbuljong , (eller 1 msk kycklingfond)
  • 2 msk mascarponeost
  • 1 olivolja
  • 1 svartpeppar
  • 8 st grön sparris
  • 2 dl kamutvete
  • 1 dl vitt vin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.