Varsågod, en fläskfilé fylld med mozzarellaost. Mozzarellafylld fläskfilé. Ska jag använda sverigesvenskt-språk och skriva FLÄSKFILÉ i receptet eller ska jag köra med mitt eget modersmål, finlandssvenska, och använda GRISINNERFILÉ
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché 400 g fläskfilé. 800 g blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
Skär fläskfilén i skivor och svampen i klyftor. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Blandad sallad t ex babyspenat, rucola och maché 400 g fläskfilé. 800 g blandade rotfrukter t ex potatis, rödbetor och morötter
Smaka av med salt och ev lite vitpeppar. Blir såsen för tjock spär du med vattnet från svampen. Servera de krispiga potatisarna med tunna skivor av fläskfilén och den goda såsen och gärna lite rårörda lingon
Skala morötterna, lägg dem i en kastrull med kallt, saltat vatten och koka upp. ½ knippe morötter. Den här gången hade jag en bit sötpotatis över från föregående dag som också fick följa med ner i salladen
Putsa köttet från senor och krydda med salt och peppar. Smaka av med salt. Servera med potatis och bea. 3 Rör ihop löken med dragonvinäger och persilja. 600 g fläskfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.