Den här tårtan är en vidareutveckling av den hjortronpannacotta jag bjöd på häromsistens. som du vill, men gärna färsk passionsfrukt, frysta tinade hjortron, chokladfigurer
Ovanpå vilar ett täcke av tunnslicead kiwi, passionsfrukt, och tunt penslade gelé. Efter beställning på bakelser i en nyttigare tappning, med texten "zebra, debra", blev dessa vårfärgsinspirerade skapelser resultatet
Strålande sol, smältande snö och fåglar som kvittrar - jo, visst känns det som våren är på väg. Passionsfrukten - pressa ur fruktköttet i en sil ner i äggsmeten
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.