Klicka ut den färdiga smeten i små fina högar på ett bakplåtspapper. Ta fram de frysta biskviernaoch doppa kaktopparna snabbt i den vita chokladen så att fyllningen döljs
Låt kakan kallna i formen på galler innan du stjälper upp. Smörj och mjöla kanterna. I en skål blanda kakao, vaniljsocker, bakpulver, vetemjöl och maizena majsstärkelse
Hej på er,. Hoppas att ni haft en fin start på veckan. Jag tänkte att vi skulle dra till ett litet bakverk såhär på tisdagskvällen, det är väl inte fel
Nyp ihop socker, smör, vetemjöl, salt, vaniljsocker, bakpulver och ägg till en smulig deg. Ta bort hälften av smulorna och tryck ut resterande i formen tills det täcker botten
Tillsätt chokladen och låt den smälta på eftervärmen. Jag har strött över lite kokos på vissa bitar men det kändes nästan överflödigt för de är så goda ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.