, PappaKockiSN, Potatis, Sås. Ju mer olja du får i, desto snabbare kan du tillsätta den. Nu är det höst & då tycker jag att man kan börja plocka fram lite ”tyngre” maträtter
Stek dem sedan på hög värme utan fett med snittytan ner. Inte så ofta man kommer över hästkött, men nu hade jag tur att hittafilé på utgångethyllan iminCoop-butik
Kommer även upp på pappakock. Twitter. Har precispublicerat ett foto instagram. instagram. Finns det något smidigt sätt att växla mellan Instagramkonton utan att behöva logga in/ut
Receptet är från Leila och när hon gjorde det så använde hon snbakmasikn, själv så äger jag inte en sådan så fickbli med hjälp av en elvisp, kan väl säga att det blev nästan som ett träningspass och elvispen blev brännhet
Men den här frusna cheesecaken är inte så dum den heller. Nu är äntligen jordgubbarna här. Som vanligt är de godast precis som de är, eller med gräddmjölk
Tillsättvinet och låt det hela koka i fem minuter, tillsätt grädden och koka ner det hela tillkrämigkonsistens, smaka av med buljongen och eventuellt lite salt
Högrev är en favoritdetalj. Mycket insprängt fett ger köttet en fyllig & intensiv köttsmak. Sätter in köttet i ugnen efter frukost & sen får det stå i ugnen & ”götta” sig ända fram tillmiddagsdags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.