Tinas italienska bollar Nu vet ni, nu ska ni få ett recept på en sån otroligt, makalös, superduper, kanoners, fantastisk, "boom-shicka-wow-wow" god maträtt Mårtenssons kök
PappaKock i SN Här kommer veckans text & recept från Skövde Nyheter. Smörbakad hälleflundra, lättkokta primörer, råhyvlad sparris med körvel & citron, samt brynt smör Pappakock
Kockens tips från Pär Stenberg – Havrestekt pinfärsk abborre med gräddfil, stekt kål och svampsoya Jag har ju turen att känna en fiske tokig herre ute på Ekerö, så jag åkte dit och fiskade lite abborre Vardag med Nordefors
Kockens tips från Tomas Lindh – Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter Lammlägg bräserat i rödvin, rotfrukter och örter 4 port. 4 st lammlägg. 1 gul lök, grovhackad. 1 morot, grovhackad Vardag med Nordefors