Jag älskar syrade grönsaker. Syrade grönsaker är perfekt för folk i farten. Om man har ont om tid eller ork att laga mat är det bara att ta fram burken med syrade grönsaker, blanda med lite nötter och russin och toppa med någon god dressing så har man måltiden på ett kick
Syrade produkter, så kallade fermenterade livsmedel, är otroligt gynnsamt för tarmmiljön. Satsa på syrade grönsaker, isterband, thailändsk fisksås, yoghurt, smetana och liknande
Syrade grönsaker är fullproppade med nyttiga bakterier. Det tar en stund att göra, men sedan håller dem en evighet (men tanken är ju att de ska ätas upp)
På köksbänken under en riktigt tjock handduk står nu en burk med röd spetskål, morot, röd lök, fänkål och senapsfrön som, om allt går bra, ska avnjutas om sisådär 3 veckor
Resultatet blev små tunnbrödskorgar fyllda med kinakål, tunt skivad hjortsadel (eller oxfilé) smaksatt med hoisinsås och toppad med olika syrade grönsaker
Tistelvinds syrade grönsaker. Är av åsikten att det är mycket roligare käka goda syrade grönsaker än att svälja ner svindyra probiotika-kapslar eller synbiotika-pulver
På köksbänken under en riktigt tjock handduk står nu en burk med röd spetskål, morot, röd lök, fänkål och senapsfrön som, om allt går bra, ska avnjutas om sisådär 3 veckor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.