Pannkakstårta kan nog vara bland den godaste tårtan som finns. Toppa med glassen och mycket bär. Stek sedan pannkakorna på hög - medelhög värme i mjölk & sojafritt margarin
Evelina valde pannkakstårtamed lemoncurd, Cream cheese frosting, hallon och chokladsås. Varva svala pannkakor med ovanstående frosting och citronkräm, blanda i lite tinade mosade hallon mellan lagren
Servera med rårörda bär. Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen. Rårörda bär. Täck med plastfilm och låt bären tina i kylen över natt, eller
När det är tid att avnjuta fyller pajskalet du medcitronkrämen och toppar med färska bär. En frisk och syrlig paj med färska bär sitter alltid fint om ni frågar oss, midsommar eller inte, den passar perfekt både som avslutning efter middagen eller som eftermiddagsfika
Klicka i formarna och garnera medbär. Pensla aluminiumformar av engångstyp med flytande margarin eller olja och klicka i smeten och dra den lite upp på kanterna så att det bildas en skål
Toppade den sedan med färska blåbär, hallon och björnbär, vispgrädde och chokladsås. Pannkakstårtan ovan fyllde jag med nutella, vispgrädde, jordgubbssylt och sirap
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.