Rårörda bär, havrekaka och tjinuskisåsHöstig dessert medrårörda bär och havrekaka. Av Sofie KarlssonFotografDavid Back Höstig dessert medrårörda bär och havrekaka
Krämen toppar du sedan med bär, ta precis vilka som helst som du gillar och som finns tillhands, vi hade blåbär, jordgubbar och hallon på vår paj och du kan säkert lägga på frukter som t
tex jordgubbar,hallon,björnbär,blåbär. Pensla aluminiumformar av engångstyp med flytande margarin eller olja och klicka i smeten och dra den lite upp på kanterna så att det bildas en skål
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Med vanilj. Helstekt entrecôte med Bearnaise Sauce. 3 kg rabarber 1½ citron 4 liter vatten 1 tsk natriumbensoat 5 hg socker per avrunnen saft Tvätta rabarbern oc. 4 liter vatten
Dekorera med färska bär precis innan servering. Häll upp i portionsglas och ställ kallt att stelna. 4 gelatinblad. 1 vaniljstång 4 gelatinblad 1 dl socker
Mosa bären med en gaffel och lägg i marsanpulvret. Bildkälla Rårörda bär och grädde. (Du kan använda djupfrysta bär men låt dom tina upp sakta i rumstemperatur och häll ev ut överflödig vätska innan du börjar mosa med gaffel
med löstagbar kant. Krossa kexen fint i en mixer och blanda smulorna med smält smör. Täck den med aluminiumfolie när den blivit gyllenbrun, så att den inte blir för mörk
-Fördela de rårörda bären i mitten och garnera med jordgubbar. 1 paket marängbottnar (finns i alla livsmedelsbutiker). -Blanda bären med 1 msk strösocker. 1 paket marängbottnar (finns i alla livsmedelsbutiker)
Dekorera med färska bär precis innan servering. Häll upp i portionsglas och ställ kallt att stelna. 4 gelatinblad. 1 vaniljstång 4 gelatinblad 1 dl socker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.