Börja med chokladpuddingen. Choklad- och vaniljpudding varvade i ett glas. Ställ kastrullen på spisen medmedelvärme på och rör om ständigt, när kakaon och majsstärkelsen lösts upp höjer du värmen
Dekorera medfärska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Dekorera medfärska hallon och nötter. Låt kallna, bryt i bitar lagom att dekorera med. Len chokladmousse möter friskheten hos färska bär och krispighet från de kanderade nötterna
Täck med plastfilm och ställ in i kylen fram till serveringen. port. Servera med rårörda bär. port. Täck med plastfilm och låt bären tina i kylen över natt, eller
Fyll på medfärska bär, pudra ev på med lite florsocker. Ljuvlig paj medcitronkräm och färska bär. När pajskalet svalnat och är rumstemperat fyller du på medcitronkräm i pajskalet
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Med vanilj. Helstekt entrecôte med Bearnaise Sauce. Populära inlägg. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.