Pannbiff med kantarellsås och gaffelmosad potatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pannbiffar500 g blandfärs 0,75 dl ströbröd 0,5 dl vatten 0,5 dl mjölk 1,5 tsk salt 0,5 dl is, krossad 0,5 gul lök, finhackad och fräst i smör 1 ägg svartpeppar smör, till stekning olja, till stekning
  • Kantarellsås400 g kantareller, putsade och delade 1 bananschalottenlök, finhackad 0,5 klyfta vitlök, finhackad 25 g smör 2 msk vetemjöl 2 dl kalvfond (utspädd) 4 dl vispgrädde 0,5 knippe dill, plockat och grovskuret salt svartpeppar
  • Gaffelmosad potatis800 g potatis 2 l vatten 8 tsk salt 50 g smör 1 kruka gräslök, fint hackad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.