Servera jordgubbarna och passionsfrukten till pannacottan och garnera med citronmeliss. Rensa jordgubbarna, skär dem i mindre bitar och blanda med passionsfruktköttet
Vid serveringen hyvlas mörkchoklad över pannacottan. Skeda geléet över pannacottan och låt stelna. Blanda "hallonsaften" med gelésocker och låt koka ca ½ minut
Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad Recept. Ta av från värmen och mixa ner chokladen. Mormors flädersaft – så gör du den Pannacottamed fläder och vit choklad Ingredienser 4 msk koncentrerad flädersaft 1 msk socker 3 dl grädde 35 g vit choklad 2,5 gelatinblad valfria bär till garnering Gör så här Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 35 g vit choklad
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vit choklad Lägg till i inköpslistan
5 dl grädde 1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker 100 g vit choklad 2 st gelatinblad. ca 15 g flagad choklad. 100 g vit choklad. ca 15 g flagad choklad
I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme
Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. Det är en krämig mörkchoklad kladdkaka som jag valde att blanda i lite cream cheese och kaffe i
Jag föredrar pannacotta som är krämig, inte "stabbig". Fazers vita chokladmed citronsmak går säkert att ersätta med vanlig vit choklad och lite finrivet citronskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.