Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Hoppas att du har en härlig fredag och helg framför dig. Om du inte vill göra egen glass så går det förstås bra att servera den med en kula god, färdigköpt vaniljglass
Tina hallonen och mixa dem med socker. Finhacka chokladen och smält den i mikrovågsugnen. Rör ner grädde och kesella i den smälta chokladen men rör inte för mycket
Pressa i saften från citron i gelantinet och rör ner alltihop i bunken med äggsmet. Vänd försiktigt ner äggsmeten i grädden, blanda ihop med en slickepott
Blanda samman kaffet med konjaken och häll det över kexen. Vispa grädden till hårt skum och rör ner marscaponen i grädden tillsammans med rivet citron- och apelsinskal
För att ladda upp åt jag en riktigt god blåbärsglass med banan som bas. Toppa med till exempel kokos som jag hade, eller nötter, müsli, honung, jordnötssmör, fikon
pannacottamedvitchoklad och en massa härliga bär, kvällens efterrätt. min kära telefon (som fick sig ett bad förra fredagen) har inte varit sig lik och mitt under en jobbresa till Östersund med omnejd bestämde den sig för att sluta ta laddning och ingen dator hade jag med mig heller
Garnera med valfria bär och kanske ett myntablad Recept. Ta av från värmen och mixa ner chokladen. Mormors flädersaft – så gör du den Pannacottamed fläder och vitchoklad Ingredienser 4 msk koncentrerad flädersaft 1 msk socker 3 dl grädde 35 g vitchoklad 2,5 gelatinblad valfria bär till garnering Gör så här Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. 35 g vitchoklad
4 4 dl grädde 4 msk gelésocker Multi 1 vaniljstång Hallongelé 200 g hallon 1 dl vatten 6 msk gelésocker Multi Till servering vitchoklad Lägg till i inköpslistan
5 dl grädde 1 st vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker 100 g vitchoklad 2 st gelatinblad. ca 15 g flagad choklad. 100 g vitchoklad. ca 15 g flagad choklad
I lördags gjorde jag en pannacotta som jag tänkte ni skulle få receptet på. Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.