Pocheradlättrimmadtorskmed ägg och persiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
TORSK. Äntligen får jag chansen att bjuda på massor av fler recept. smör. POTATIS. TORSK. Jag kom precis hem från minsemestersom jag i år tillbringade i USA
Ingredienser Portioner. 4 900 g potatis 250 g broccoliTorsk 2 ägg 1 dl rostad lök 1 dl ströbröd 1 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 1 krm peppar ca 600 g torskfilé 1 msksmör eller margarin Sås 2 msk chilisås 2 dl crème fraiche 2 krm salt 1 krm peppar Till servering 2 tomater Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.