Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 4 1 röster

Ingredienser

  • 600 g och salt
  • 3 tsk
  • Lättrimmad torsk med ägg och persiljesås
  • 400 g torskfilé, färsk eller fryst
  • 2 tsk salt
  • 3 dl vatten
  • 1 gul lök
  • 4 - 5 kryddpepparkorn 1 lagerblad Såsen:
  • 5 dl standardmjölk eller gräddmjölk (hälften grädde + hälften mjölk)
  • 2 msk vetemjöl
  • ½ fiskbuljongtärning
  • 2 - 3 hackade hårdkokta ägg
  • 3 - 4 msk hackad persilja
  • lite salt och malen vitpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.