Två "äggiga" såser och panerad torsk i matlådan...
Linas mat - hemma och på resande fot...
Linas mat - hemma och på resande fot...
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Majonäs
  • 2 äggulor 1 msk dijonsenap
  • 2 dl olja
  • salt och peppar
  • Remoulad
  • 2 dl majonäs
  • 1 msk kapris
  • 1 dl hackad inlagd gurka
  • 2 msk hackad syltlök
  • 1 tsk pressad citronsaft
  • Curry
  • Gurkmeja
  • 1 dl vatten
  • 1/2 dl dragonvinäger
  • 1 knippe persilja
  • 1 finhackad charlottenlök
  • 10 vitpepparkorn dragon
  • 3 äggulor 200 g smält smör
  • dragon
  • Stek i mycket smör tills de är gyllenbruna och fina.
  • 1 min/sida.Dubbelpanerad Torsk med kokt potatis och remoulad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.