Pocheradlättrimmadtorsk med ägg ochpersiljesås är en enkel och lättlagad fiskrätt som passar väldigt bra så här efter helgens intensiva saftande och syltande
De här tvåsåserna, en varm och en kall är helt underbara till röbets och blomkålsbollar. Men de funkar också som tvåpiffigasåsertill en rätt som du vill göra lite mer intressant eller som extra smakhöjare till en Indisk rätt
800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippedill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Fisk, salt, vitpeppar, ströbröd, smör, grädde och mjölk. Och jag lovar er. Eftersom dottern ej tål ägg panerar jag endast i ströbröd Mycket smör i stekpannan Smör ger fin yta Mmmm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.