Servera med matvete. Det här receptet kommer från Viktväktarnas bok "Grytor och gratänger" och i detta recept steker man inte köttet utan lägger i det i vätskan lite i taget och låter det sen sjuda
recept,. viktväktarna. Enkel och god torskmed få ingredienser som dock kräver rejält med salt. Smaka av med salt och peppar och lägg på tomater i små bitar
När fisken är färdigstekt lägger du upp den på ett fat. Vi har här använt torskfilé från fiskbil vilket naturligtvis är strået vassare än fryst, men går naturligtvis också
Recept på äggsåsen. Servera till stekttorsk och kokt potatis. Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Servera sedan alla komponenter till salladen med din hemmagjorda senap, se recept nedan. Ett väldigt fint salladsalternativ att ha med på julbordet om du frågar mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.