Hemligheten att få tofun god är enkel, man låter den sjuda i lättsaltat vatten eller buljongvatten i någon minut, på så vis får den bättre struktur, eventuell bitterhet försvinner
Nu när jag är sjukskriven efter min operation så blir det ju en del tv-tittande på dagarna. Det går varje dag repriser av både Gordon Ramsay´s och Jamiel Oliver´s matlagningsprogram som jag inte sett förut och jag suger åt mig alla bra tips och härliga maträtter som görs
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. Förra veckan stekte jag panerad torsk, men eftersom jag stekte torsken i ugnen behövde jag knappt använda någon olja alls
Såg någon på facebook som hade lagt ut en video där de gjorde dessa tilltugg. Salta och goda. Men det räcker med en eller två eftersom de är så pass salta
Panerad fisk funkar alltid, jag gillar den knapriga ytan. Numera är ju fisk vardagsmat hemma hos oss, jag har gått från att mer eller mindre avsky fisk till att tycka det är riktigt gott
Skär knappt 1 centimeter tjocka skivor av skinkan. Bred senap på alla skivor. Lägg skivad ost på hälften av skivorna och lägg på sparrisbitarna, lämna lite utrymme runt om
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.