Klipp bort ryggfenan på strömmingsfiléernaoch lägg dem med skinnsidan nedåt på en skärbräda. Öka mängden till lagen i förhållande till hur många strömmingsfiléer du har
Grönsaker och Sallad,. Fullt pådrag med brandbilar och poliser, stökade till middagsplanerna igår. Det fick bli kycklingfiléer som fick steka långsamt i olja och grillkrydda, med en coleslaw, som blev middag
Idag åker jag på semester i en vecka och ska passa på att koppla av ordentligt så därför kommer det inte bli något bloggande innan jag är tillbaka igen
Här nere ser du Mikael Erikssons bild på dillkött från min kokbok Långkok för LCHFochPaleo. Ta dig tid nu på söndagen och njut av riktigt vällagad husmanskost på gammaldags vis
Något som det går mycket smör eller olja till, är att steka panerad fisk och fiskpinnar. ”Mamma tror att vi driver pizzeria” sa Daniel till Tea när jag kom släpandes med två storpack raps- och olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.