Häll (sila) upp i ett glas, häll i Limoncello och fyll upp med mycket is och kolsyrat vatten. Blanda citronsaft, mynta och socker i en shaker och och mosa ihop det med en träslev eller om du har en muddlare
Blanda ner gelatinet i panacottan under omrörning, se till att det är ordenligt blandat. Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält dem med lite, lite vatten på låg värme i en kastrull
Oavsett är det en fantastiskt fräsch limoncellodrinkmed timjan som är pricken över i som avslutning på en middag, som en fördrink eller varför inte som start på en skön fredagskväll
Skala dem med potatisskalare. Försök att få med endast det gula, det vita smakar beskt. Häll upp spriten, i med citronsaften och skalet, samt sockerlag i en ren flaska
Dekorera med något du tycker om. Kanske inte så snygg men god. ) och väldigt enkel att göra. 150 gram marabou choklad (hackad)2 gelatinblad (blötlägg i kallt vatten)4dl gräddekoka upp grädden, ta ifrån kastrullen från plattan och häll i chokladen och rör ut så att det inte är några klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.