Panacotta

Panacotta

Jordgubbspannacotta

Jordgubbspannacotta

2 gelatinblad 1 vaniljstång 5 dl vispgrädde 0,5 dl strösocker 300 g jordgubbar
Moccaparfait

Moccaparfait

Parfait4 äggulor 1 dl florsocker 1 tsk vaniljsocker 1 msk snabbkaffepulver 3 dl vispgrädde. Sås1,5 dl vispgrädde 1 msk strösocker 100 g mörk choklad
Pannacotta

Pannacotta

5 dl grädde. 10,75 dl socker. 10,5 vaniljstång. 12,5 gelatinblad eller 1,2 tsk eller 7 ml gelatinpulverLägg gelatinblad och täck med lite kallt vatten i en skål
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

2 dl vispgrädde 2 msk strösocker 100 g mjölkchoklad 0,75 gelatinblad
Vispad Chokladpannacotta

Vispad Chokladpannacotta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st gelatinblad 75 gram mörk choklad 2 dl grädde 1 krm vaniljpulver 1 st bär , frysta, till dekoration Köp receptet
Hallonpannacotta

Hallonpannacotta

Ingredienser 1 gelatinblad100 gram hallon2 ½ dl vispgrädde1 ½ - 2 msk sötströca 1 krm vaniljpulverTopping
Nougatpannacotta

Nougatpannacotta

Denna veckan har ju flera tv-kanaler försvunnit för mig, men som kompensation har man fått tillgång till filmkanalerna istället
Chokladpannacotta

Chokladpannacotta

Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock
Daimpannacotta

Daimpannacotta

Hej hej. Idag tänkte jag att vi skulle dra till med en liten efterrätt. Här på bloggen finns det en hel del olika recept på pannacotta och idag ska vi lägga ännu ett recept till listan
Pannacotta med geléhallon

Pannacotta med geléhallon

Värm grädden och häll i geléhallonen. Rör om på låg värme till dess geléhallonen lösts upp i grädden. Häll upp i skålar och ställ kallt i minst 4 timmar