En favorit är ChickenButter Masala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Butterchicken. Jasminris, gräddfil och massa färsk koriander är ett måste till ButterChicken. Som jag nämnt tidigare är Lars ingen stor fan av indisk mat
Idag gjorde jag pulled chicken med nybakat kokosbröd, jätte gott. Tillsätt paprikapulver, cayennepeppar, färsk ingefära, spiskumin & Santa Marias Chicken-steak krydda
Tandoori kyckling. lägg alla ingredienser för marinaden utom oljan i en skål och blanda väl. Täck kycklingen med marinaden och ställ i kylskåp i 3 timmar eller över natten
Butterchicken (nej inte någon butter kyckling - smörkyckling) eller Murgh Makhani som det heter i hemlandet Indien, är något vi lagat till förut och som vi garanterat kommer att laga till många fler gånger
Butterchicken, hand upp för dom som hört det tidigare (här åker genast fyra händer i luften. Butterchicken varken står eller faller på grund av klövern
Kryddiga chicken nuggets med currysmak. Jag har sett recept på kyckling nuggets lite var stans runt i bloggsfären (bland annat hos Katarina), men inte kommit mig för att testa det förrän nu i helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.