6) I en annan skål, tillsätt tjock yoghurt, tandoori kyckling masala pulver, rött chilipulver, koriander, kummin, vitlökspasta, bockhornsklöver, gurkmeja, chat masala, garam masala och olja (olja hjälper kycklingen att behålla sin mörhet medan du grillar den). 1 tsk tandoori kyckling masala pulver
Blanda honung, mango chutney, soja, chilikrydda, salt och peppar. Pensla kycklingbenen runt om med blandningen och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Tjoho, fredag. och snart helg. ). Då tänker jag ta dagen som den kommer. Luffa runt i raggsockor, ta en promenad i friska luften och förhoppningsvis få lite energi från solen
Tandoori kyckling. lägg alla ingredienser för marinaden utom oljan i en skål och blanda väl. Täck kycklingen med marinaden och ställ i kylskåp i 3 timmar eller över natten
En favorit är ChickenButter Masala som ofta är ganska mild i smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Butterchicken. Jasminris, gräddfil och massa färsk koriander är ett måste till ButterChicken. Som jag nämnt tidigare är Lars ingen stor fan av indisk mat
Butterchicken (nej inte någon butter kyckling - smörkyckling) eller Murgh Makhani som det heter i hemlandet Indien, är något vi lagat till förut och som vi garanterat kommer att laga till många fler gånger
När jag sökte på recept på TandooriChicken fick jag upp flera av karaktären "Blanda yoghurt med tandoorichicken-kryddmix" och det var ju inte det jag var ute efter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.