Äntligen ett nytt Crock Pot-recept här på bloggen. Det är lätt att fastna i gamla beprövade hjulspår och istället för att testa nytt laga sinafavoriträtter som man vet funkar och är uppskattade
Butterchicken. Som jag nämnt tidigare är Lars ingen stor fan av indisk mat. Jasminris, gräddfil och massa färsk koriander är ett måste tillButterChicken
En favorit är ChickenButter Masala som ofta är ganska mildi smaken så jag gjorde en med lite mer klös i och med en hel del smör och grädde i också för att verkligen ge skäl för namnet på rätten
Butterchicken (nej inte någon butterkyckling - smörkyckling) eller Murgh Makhani som det heter i hemlandet Indien, är något vi lagat till förut och som vi garanterat kommer att laga till många fler gånger
Butterchicken, hand upp för dom som hört det tidigare (här åker genast fyra händer i luften. Heta indiska smaker bjuder vi på i Mårtenssons kök idag, det blir en av våra absoluta favoriträtter när det gäller indisk mat och kanske en av de mest välkända
Själv lagade jag en pulled chickenthaistyleiCrock-Pot som gav migthailandsvibbar de luxe. Att tillaga mat iCrock-Pot är smidigt, gör maten extra mör och får fram helt fantastiska smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.