Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Servera gärna pajen ljummen med vaniljsås eller glass
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarber och jordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarberna och jordgubbarna
Rabarber- och jordgubbspajmed smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbarmed potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
En smulpajmed bär känns så fantastiskt somrigt, och det är därför jag inte kan få nog av det. Här senast gjorde jag en smulpaj bestående av blåbär och jordgubbar och på det ett kokostäcke
Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. En härlig pajmed smak av försommar. Servera med lättvispad grädde, glass eller en god vaniljvisp
Har man endast jordgubbar eller rabarber kan man nog ta lite mer. När bästa Ulrica kom över på en kvällsfika på altanen i veckan gjorde jag en marängpajmed nektariner och jordgubbar
Fyll pajernamedrabarber- och äppleblandningen. Skär några snitt på varje pajlock när de är på plats. Blanda rabarber- och äpplebitar i en skål och krydda med socker, kanel
Servera kompotten med yoghurtgrädden och mandelbiskvier. Blanda ner jordgubbarna i kompotten. Koka rabarber, sirap och kanel i en kastrull under lock ca 10 min. 7 dl späda rabarber i bitar. 3 dl skivade jordgubbar
Pajdegen jag använde mig utav funkar till alla fruktpajer och kan göras med eller utan kokos. Nu är rabarberna väldigt fina och jag har gjort ett par rabarberpajer och bjudit på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.