En härlig pajmed smak av försommar. Blanda ihop med skivade jordgubbar, socker och potatismjöl. Servera med lättvispad grädde, glass eller en god vaniljvisp
Fyll pajernamed rabarber- och äppleblandningen. Skär några snitt på varje pajlock när de är på plats. Blanda mjöl och matfett i en bunke och avsluta med ett par matskedar iskallt vatten
Pajdegen jag använde mig utav funkar till alla fruktpajer och kan göras med eller utan kokos. Nu är rabarberna väldigt fina och jag har gjort ett par rabarberpajer och bjudit på
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarber och jordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarberna och jordgubbarna
Rabarber- och jordgubbspajmed smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Blanda rabarber och jordgubbar med potatismjöl, kanel och socker i en ugnssäker form
Idag blev det en ost och skink pajmed broccoli och smulad feta ost. Pajen var given. Smula i de kalla smöret och arbeta upp en deg, nyp ihop med fingertopparna
Hemmagjord no-bake proteinbar med chokladbollsmak. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.