Knäck, nötter och paj deg, kan ju inte gå fel. Pajdeg. Gör fyllningen under tiden pajskalet gräddas. Häll fyllningen i pajskalet och grädda 10 minuter i 200 grader
Fyll pajerna med rabarber- och äppleblandningen. Skär några snitt på varje pajlock när de är på plats. För 6 personerTill pajdegen. 4 rabarberstjälkar2 syrliga äpplen2 msk strösocker2 tsk mald kanel2 msk potatismjölTill servering. 4 rabarberstjälkar
Och här kommer jag men en ny grej, en No-Bake paj. Har du ingen brännare går det bra att sätta in pajen i högt uppe i ugnen på hög värme i några minuter
En mycket enkel och snabb paj som blir ljuvligt knäckig – lika god att servera ljummen som kall. Skala och skiva rabarber ganska tunt och lägg i smord pajform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.