Just nu läser jag bokenDEN FRANSKE BAGAREN av Sébastien Boudet, en bok jag köpt en tid tillbaka men som fått stå i bokhyllan och bli dammig i väntan på min längtan att läsa den
Om man vet med sig att man lätt hamnar i en ond cirkel och varje dag vill ha något sött är det viktigt att man stannar upp och tänker efter – hur mycket sött stoppar jag i själva verket i mig under en hel dag
Riktigt mättande med mycket energioch snabbt lagat till lunch eller mellis. Croque Madame är makan till Croque Monsieur, varm ost- och skinkmacka, med stekt ägg ovanpå
I tävlingen var det många som tipsade om att köra kylskåpsrensen eller flera dagar och på så sätt minska matsvinnet vilket jag tycker är ett superbra tips
Man kan anpassa innehållet i pajen efter eget smak och tycke. Både matpaj och dessertpaj. Antingen har man en färdig paj i frys eller kyl eller bara en färdig pajdeg
Även om jag vart i Thailand och Hemsedal. Och glad påsk of course. Kanske baka en tårta eller två. Den här tårtan bakade jag i alla fall till jobbets påskfika i går ochden blev verkligen tok-god
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn purjolöken i några minuter. Kaviar- och purjolöksgratäng. En fiskrätt i barnens smak som passar perfekt att starta upp veckan med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.