Lägg på kycklingfiléerna, penslade med margarin blandat med salt och vitpeppar. Koka samman mjölk blandad med mjöl/maizena, några minuter och häll sedan såsen över grönsakerna
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Här bjuder jag på ett riktigt gott, och riktigt snabbt, recept på en grön ärtsoppa där tillbehören kan varieras på ett otal olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränsen
Vad gör man när solen skiner utanför fönstret och magen kurrar, men det enda ätbara man har hemma (ungefär) är en halvpåsegröna ärtor i frysen och några sketna frukter
Dela äggen på hälften och fördela i djuptallrikar, tärna avocado och lägg runt äggen. När soppan kokat upp tillsätter du gröna ärtor och väntar tills det börjar koka igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.