Cobbler är som en blandning mellan smulpaj och sockerkaka. Den här rabarbercobblern med en twist av kanel och flingsalt smakar fantastiskt gott och är dessutom snabb och enkel att baka
Snart är det semester och jag ska åka till Gotland några veckor. Det ska verkligen bli underbart att få trampa kalkstensvägar, njuta av havet och stranden och den gotländska naturen
efter sommaren kommer ju många som bekant, in i en period där man försöker hålla igen lite grann på matintaget då det ju oftast är tämligen större under sommaren
I söndags blev det kvällsfika de lux här i Mårtenssons tv-soffa, de lux kallar vi den av den enkla anledningen att vi inte brukar sötfika så vansinnigt ofta
Dags för en liten nyttig godbit igen, tycker ni inte. De här små glutenfria chokladbollarna kan varmt rekommenderas, för så mycket nyttigare "sötsak" än det här går nog knappast att uppbringa
Det här är en av mina bättre sockerkakor gott folk. Den är supersaftig och supergod, och ingen av alla dem som smakat den har kunnat ana att den är glutenfri
Foto. Johannes WätterbäckGillar du saffranspannkakor men vill undvika vetemjöl och socker. De här saffransmuffisarna fungerar som ett skapligt komplement till saffranspannkaka