Originalreceptet på denna goda dressing är ingen nyhet vid det här laget då Mc Donalds släppte sitt recept för ett par år sen, men det tål att upprepas
2 msk fransk dressing (French sallads dressing). Blanda alla ingredienser i en skål och ställ svalt i några timmar gärna över dagen så smakerna blandas ordentligt
Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. Ingredienser. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Mixa vitlöken, ägg och vinäger slätt med en stavmixer. (Sila eventuellt genom sil för få majonnäsen helt slät och slippa bruna rostade bitar i dressingen
Nu när jag var sjuk kunde jag till och med ta två. Tre underbara ting. När jag bestämde mig för att ge upp och gå hem från jobbet i torsdags eftermiddag fick jag en liten söt post it av en av våra rara sköterskor, Marie
Häll dressingen i en burk med tättslutande lock. Om Du ska servera dressingen samma dag, så bör du låta den stå och dra i minst 1 tim. Dressingen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka
Guacamole med dill. Marinad till grillad lax med vitlök. Grillade blåmusslor med vitlök och chili. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Börja med att rosta sesamfröna i en torr panna på medelhög värme tills fröna blir gyllenbruna. Blanda runt med en visp och avsluta med att hälla ned sesamfröna i blandningen
Jordgubbar är alltid gott. här en variant på marinerade gubbar. Honung/lime/marinerade jordgubbar* 1 l färska jordgubbar 2 msk flytande honung 1 st lime, rivet skal ½ lime, (pressad saft) Gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.