Idag gjorde jag en räksallad till middag och till den gjorde jag den här dressingen. 2 dl gräddfil1 dl majonäs2 msk ketchup½ tsk salt1 krm grovmalen svartpeppar1 tsk citronolja2 msk finhackad dill Rör ihop allt och servera till räksalladen
Den här dressingen passar utmärk till både kalla blandsallader och till varma grönsaker som till exempel broccoli, mangold, spenat, sockerärtor, sparris och haricoverts
Och förresten, ni vet väl att man ska alltid vänta med att salta tills efter köttet är tillagat. Jag åt min burgare med en skiva ost, gul lök, dressing och ruccola sallad
Det här är en ganska mild kryddning med fräsch – inte stark – crème fraiche-dressing. Han berättade att han klev in på McDonalds och med hög och tydlig röst förklarade att han krävde bestick till sin hamburgare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.