Ostpajermed färdig smördeg gillas. Ostpajerna blir ganska stora då men det gör väl inget. De här godsakerna äts med fördel lite ljumma men de går även att äta kalla
Denna underbaring som finns i så många former, storlekar och smaker kan både stoltsera för sig själv samtidigt som den kan vara en riktig smakförhöjare i samspel med andra livsmedel
Känslan av att själv veta exakt vad salsan innehåller och bara använda rena råvaror, i kombination med att smaken blev så angenäm, gjorde att det blev ett måste för oss att även detta år göra vår egna variant
) så kan du lätt göra egen med billiga ingredienser. Hemmagjord tacosås. Lägg i en kastrull tillsammans med de torra ingredienserna och de krossade tomaterna
Servera pajen med tillbehören. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola. Blanda samman degen i en matberedare, kavla ut den och klä en form med löstagbar kant, 24 cm i diam
) På Kung Markattas hemsida hittade jag recept på hemgjord tacosås. Medan tomaterna rinner av så finhackar du 1/2 rödlök och 1 vitlöksklyfta. Smaksätt med 1/2 tsk salt, 1/2 tsk rårörsocker, 1 tsk torkad oregano och saften från 1 lime
Fräs spenaten och tomaterna med löken några minuter, häll sedan över allt i pajskalet. Blanda keso, fetaost och ägg med kryddorna och häll detta över grönsakerna i pajformen
Servera med sallad. Pajdeg. Kör mjöl, smör och vatten i matberedaren tills det blir en degboll. Kavla ut degen och lägg den i en djup pajform, 18 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.