Ossobuco ( Brässerade kalvlägg från Italien)
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • tjocka skivor (3 cm) Kalvlägg
  • 2 st
  • hackade lökar
  • 4 klyfta(or)
  • hackad vitlök
  • 1 st
  • morot i stavar
  • 1 st
  • grön paprika i stavar
  • 1 st
  • röd paprika i stavar
  • selleri skivad
  • 2 burk(ar)
  • krossade tomater
  • 2 msk
  • tomatpuré
  • 0,5 liter
  • kalvbuljong
  • 2 dl
  • vitt vin
  • 2 msk
  • timjan
  • 1 knippa(or)
  • färsk basilika
  • salt
  • peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.