Blanda alla torra ingredienser i en degblandare. Smörj två limpformar och fördela degen i dem. Knåda degen ca 10 min och låt den sedan jäsa till dubbel storlek ca 1,5 timme
bli genomvarma. Skär morötterna på längden och. bli genomvarma. med vitlöken tills de mjuknar. och strimla bladen, vänd ner med morötterna och kikärtorna
Blanda alla torra ingredienser i en degblandare. Smörj två limpformar och fördela degen i dem. Knåda degen ca 10 min och låt den sedan jäsa till dubbel storlek ca 1,5 timme
Häll på dom krossade tomaterna och vattnet. Hacka lök och och vitlök och fräs alltihop i en kastrull. Dela paprika och squash i mindre bitar och lägg ner i soppan
Blanda alla torra ingredienser i en skål. Tillsätt vatten lite i taget tills degen är lagom mjuk och. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. Stek kakorna i en väloljad panna, ca 2 min på varje sida. 2 dl vatten. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Salta och peppra, lägg en teskedsstor klick smör på varje bit. Skär laxen i portionsbitar och lägg sedan i ugnsfast form, gärna med bakplåtspapper i botten
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Stimla kycklingen och paprikan. Hacka löken. Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär ett snitt i översidan på baguetten, öppna och lägg i fyllningen
Blanda gärna lite Ajvar Relish, färsk mynta och persilja med matlagningsyoghurt för en frisk sås. Blanda alla ingredienser till en jämn smet, smaka av med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.