1,5 kg tjocka revbensspjäll. 1,5 kg tjocka revbensspjäll. Dag 1. Blanda socker, honung och vinäger till marinaden i en kastrull och värm upp under omrörning
Revbensspjäll med glaze. Skär revbensspjällen i bitar. Koka revbensspjällen i saltat vatten i vatten 2-3 timmar tills köttet är mört. 1,2 kg tjocka revbensspjäll. Revbensspjäll med glaze 1,2 kg tjocka revbensspjäll 2 dl julmust 0,5 dl soja 50 g färsk ingefära 4 st nejlikor 1 dl ljus sirap 2 st stjärnanis 0,5 st urkärnad chili
Ingredienser Portioner. 4 ca 500 g rotselleri 600 g fast potatis 2 vitlöksklyftor 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 rödlökar 1 1/2 dl vatten 1/2 dl strösocker 1/2 tsk salt 2 msk rödvinsvinäger 1 kruka dragon ca 550 g tunnskivad kotlett 1 msk olja Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.