Sila ner i en kastrull ochtillsättgräddeoch fond. Servera medpotatisoch lättkokta grönsaker. Häll vatten och fond i pannan, låt puttra på svag värme tills kotletterna är färdiga
Fläskkotletter är ofta billigaliksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en såsmed creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek ochlite andra kryddor
Att få längta lite efter den där galet goda, saftigaoch möra steken som skivats upp, dränkt iskysås som blir så där himmelskgodochmustig så den lätt kan ätas med sked
Tillsätt färskosten och hälften av den rivna osten, fortsatt sjuda under omrörningtill en slät sås. Vispai resten av gräddenlitei taget, koka sedan upp försiktigt under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.