De här korvbröden och tekakorna har fin konsistens och är rejäla i formen, De kom till eftersom det finns barn som är allergiska mot guarkärnmjöl, vete mm
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter fritt från mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form
Jag har nu gjort 3 olika pepparkaksdegar och det slutade med att jag föredrog det här receptet som från början redan var glutenfritt, som jag googlade mig fram till och som jag givetvis länkar till
Körde med One Whey Strawberry White Chocolate pannkakor, oftast brukar jag som sagt spara detta protein till shakes för det är min favorit att bara dricka rätt upp och ner, men hade lust att käka detta tillsammans med jordgubbar mellan varje lager och hemmagjord chokladsås, så det fick bli så
Kärleksmums, Mockarutor och jag tror jag hört att de kallas för Snoddas norrut i landet. Kärt barn har många namn och visst tillhör de en av favoriterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.