Nu har jag att hitta på. ett recept om dagen. då han bänkar sig framför Discovery Channel för att se allt som heter stort, bigt, maskiner, diggers, kraftfullt
I början av maj förra året lagade jag till makrill på ett för mig helt nytt sätt. Ofta glömmer jag att nämna makrill, när jag skriver om mina fiskfavoriter
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven somjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
En timme senare tar jag ut ett bröd ur ugnen som bokstavligen och bildligen fräser åt mig. Dessutom så fick jag Birgitta Höglunds långkok-kokbok och hade spetsat in mig på en gulaschsoppa därifrån
Kakan i sig är en bearbetning av ett gammalt favoritrecept, somjag under årens lopp anpassat på alla möjliga sätt för att tilltala mina smaklökar och för att det ska passa med olika smaksättningar
Det är faktiskt första gången somjag tycker att Christine gjorde rätt som valde den lugnare och stabilare Raoul (den rollen spelades av Anton Zetterholm)
Jag har varit och matsurfat hemma hos dessa två gulliga tjejer. Allt började med att jag för ett tag sedan såg att Supermamman hade kokat högrev lääänge för att möra till köttet precis somjag brukar göra med revben
för egen del minns jag en kväll för tretton år sen på Edgware Road i London när sällskapet och jag svullade på fattoush och baba ganoush och hummus tills vi mådde ungefär som det tvångsmatade offret i David Finchers ”Seven”
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.