Pensla köttet med örtoljan när det kommer från grillen. Jean Dubost, Laguiole,. Grilla köttet på hög värme i 1 minut på varje sida tills det får fin färg
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar somdu sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Du hittar även recept som de här. Eftersom det verkar ha kommit en del nya läsare sedan jag flyttade till amelia så vill jag presentera goda grejer som finns i bloggens kategorier
Här serverar vi den på en LCHF-smörgås som är helt fantastiskt god (vi bakar den hela tiden nu. Här kommer Morbergs recept eftersom jag själv sällan måttar i köket
Då lövbiff inte är det billigaste köttet (speciellt om man som jag vill handla svenskt) och sällan finns på extra pris blir det tyvärr inte den typen av kött här hemma så ofta som jag annars skulle vilja
Kreativt, nytänkande och väldigt gott. Att laga vegetariskt med det där lilla extra är inte lätt, att laga veganskt är ännu svårare och får man dessutom inte använda gluten då borde det vara snudd på omöjligt att få till någonting gott och spännande
Nu börjar det vattnas i munnen vill jag lova. Fotot som vi använde som baksida eller framsidan beroende på vad du tycker har vår gode vän Andreas Varro tagit så TACK Andreas, Du är verkligen bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.