En ekologisk glögg finns att köpa för densom tänker miljömedvetet. Men nu var det inte det som inlägget skulle behandla utan faktiskt det faktum att det är hög tid att sätta sin egen glögg
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
Vid sällsynta tillfällen händer det att jag öppnar en kokbok för att min egen inspiration är som bortblåst, och då är det nästan alltid någon av Tom Sjöstedts böcker som gäller
Tidningen finns tyvärr inte längre och det är synd för en helvegetarisk mattidning skulle allt fylla sin funktion bland alla glassiga magasin som ges ut varje månad
Inget svårt alls egentligen och har du turen atthitta hasselnötter utan skal ja då slipper du att rosta själv och har kommit ett steg närmare den här godsaken
Riktigt bra basmatiris hittas främst i orientaliska livsmedelsbutiker Jag brukar titta efter de Indiska rissorterna som oftast har långa fina risskorn som inte klibbar ihop lika lätt
Jag föredrar att använda sojagrädde eftersomden är mer neutral än havrevarianten. Misopasta och b-jästflingor går att leva utan, men du går då miste om ostigheten och umamin
Det är bara inte klokt vad den där gula saken gör för humöret, helst plötsligt känns det somom varje nerv och cell har vaknat ur någon form av Törnrosasömn och vill inget hellre än att typ shejka loss till en riktig discodänga
Nu kommerden färska majsen i hela landet så den här bloggposten är i det närmaste akut. Någon kommer frusta vid läsning och skrika efter kokning, ångkokning eller att först grilla med blasten på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.