Av det som blev kvar så fanns det mycket som kunde användas, så idag blev det ”Kyckling i ugn med mango chutney och sambal oelek” blev perfekt till oss, våra söner en sambo och våra underbara barnbarn
Så ända in i hoppsan god, och jag harhaft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Nu är det lördag och jag skall komma på ett recept, skulle helst ha velat grilla men det är fortfarande kallt och när vi grillar vill vi sitta ute och äta
Ha en fortsatt härlig torsdag. Här hade verkligen kocken Fredrik lyckats med en 10 poängare må jag säga Den här rätten tog mig med storm, så ni måste bara testa den. 500 gr Fläskfilé240 gr Tagliatelle10 st champinjoner2 msk Touch of Taste Oxfond med rödvin2 dl mellangrädde2 dl vatten2 msk fransk senap2 st vitlöksklyftor1 msk grädlökGör så här. 10 st champinjoner
Vi lassa in den i ugnen på låga grader och hade tänkt att den skulle stå där hela dagen. Men så kom vi på att vi faktiskt skulle åka iväg några timmar och den hade med största sannolikhet kunnat stå kvar i ugnen men om jag kan så minimerar jag gärna risken för inrökt hund
Den kommer från Andalusien, längst ner i söder på den spanska halvön. Columbus sägs ha bidragit till variationerna genom ta hem sånt som t ex tomater och paprika från sina resor
Just där och då hade jag tillräckligt tålamod att låta de vara helt involverade i bakandet. Jag hade inte tillräckligt av all ingredienser och fick ta hälften kokosmjöl och hälften torkade aprikoser
1 burk champinjoner. 1 burk champinjoner. Jag tycker det är kul att bara slänga i saker och se vad det smakar jag följer inte recept slaviskt och ja det blev superdupergott såklar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.